Onafhankelijk onderzoek naar werking CO-stelsel

In april 2023 is het CO-stelsel ingegaan. Dit betekent dat alleen bedrijven die gecertificeerd zijn en daarmee het CO-VRIJ-beeldmerk voeren, aan gasinstallaties mogen werken. Nu een jaar later doet KWINK groep onafhankelijk onderzoek naar dit nieuwe stelsel in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Werkt uw bedrijf aan gasverbrandingsinstallaties? Vul dan de vragenlijst in

Om inzicht te krijgen in de ervaringen van installateurs, heeft KWINK groep een vragenlijst opgesteld, bedoeld voor álle installatiebedrijven die de afgelopen vijf jaar aan gasverbrandingsinstallaties hebben gewerkt. Naast gecertificeerde bedrijven kunnen ook bedrijven die nog in de certificeringsprocedure zitten, of die gestopt zijn met hun werkzaamheden reageren. Daarom roepen we installatiebedrijven op om de vragenlijst in te vullen. In totaal duurt het ongeveer 5-10 minuten om de vragenlijst in te vullen. Deelname aan het onderzoek is anoniem. De antwoorden gaan alleen naar KWINK groep en worden niet met andere organisaties gedeeld. Invullen kan tot en met 7 juni 2023.