Regiotour kwaliteitsborging bouw in Goes, Leeuwarden en Heerlen

Na een succesvolle regiotour rondom het nieuwe stelsel van kwaliteitsborging in de bouw in Utrecht, Eindhoven en Zwolle, tourt de TloKB verder door het land. De eerste bijeenkomst is op 4 juli 2024 in Goes. Bent u kwaliteitsborger, gemeenteambtenaar, aannemer of op een andere manier betrokken bij het nieuwe KB-stelsel? Meld u dan aan.

Waarom een regiotour?

Sinds 1 januari 2024 werken we in Nederland met een nieuw stelsel van kwaliteitsborging in de bouwsector. De Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw (TloKB) houdt landelijk toezicht op de werking van dit stelsel en daarvoor is een goede samenwerking met betrokken partijen belangrijk.

Daarom trekken we samen met o.a. de VNG en de VKBN het land in om het gesprek aan te gaan en vragen te beantwoorden over de toepassing en werking van het stelsel van kwaliteitsborging in de praktijk en de rol van de TloKB.

Regiotour utrecht foto
Beeld: ©TloKB / Cathinca van Sprundel

Wat gaan we doen?

Tijdens de Regiotour stropen we de mouwen op en gaan deelnemers de praktijk van het nieuwe stelsel zelf ervaren. Wat zijn de uitdagingen? En welke oplossingen ziet u? Samen met gemeenteambtenaren, kwaliteitsborgers, aannemers en andere deelnemers lossen we deze vragen op tijdens een interactieve werksessie.

In het voorjaar heeft de regiotour plaatsgevonden in de regio’s Utrecht, Eindhoven en Zwolle met bijna 200 deelnemers! Om een indruk te krijgen van deze edities kunt u hier hier de aftermovie van regio Zwolle bekijken.

Programma in het kort

13.00 - 14.00          Ontvangst met lunch en broodjes

14.00 – 14.30          Plenaire opening

14.30 – 16:00          Interactieve werksessie

16.00 – 17.00          Afsluiting en borrel

Voor wie?

  • Kwaliteitsborgers
  • Gemeenten
  • Aannemers
  • Overige betrokkenen bij de Wkb die graag hun ervaringen delen en netwerken

Wanneer?

  • Donderdag 4 juli: Goes
  • Donderdag 12 september: Leeuwarden (onder voorbehoud)
  • Donderdag 3 oktober: Heerlen

Ook gaan we dit najaar nog naar de Regio Twente, de datum en details maken we later bekend.

Aanmelden

Wilt u graag deelnemen aan de Regiotour, registreer u dan via deze link, meer informatie over de exacte locatie en routebeschrijving volgt.