Werken bij de TloKB

De Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw werkt voortdurend aan het verbeteren van haar dienstverlening. Uiteindelijk is dat mensenwerk. Daarom is de TloKB altijd op zoek naar deskundige en gemotiveerde collega’s.

Vacatures inspecteurs

Als je bij de TloKB werkt maak je deel uit van een dynamisch, plezierig en een zich snel ontwikkelend team. Binnen het cluster Toezicht en Handhaving (T&H) is de TloKB door het jaar heen op zoek naar bouwkundige en bedrijfskundig inspecteurs. Bekijk op de vacaturepagina de openstaande vacatures van de TloKB. Wil jij met je kennis en kunde als inspecteur een bijdrage leveren in aan ‘Beter vertrouwen in kwaliteit van bouwen’? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar info@tlokb.nl

Vacatures op Werken bij de Overheid

Hou ook Werken bij de Overheid in de gaten voor toekomstige vacatures. Als je interesse heb in een van de vacatures van de TloKB verstuur dan via die website je sollicitatie.

Open sollicitatie

Is er nu geen passende functie voor jou, maar wil je toch kennismaken met de TloKB? Dan kun je een open sollicitatie sturen. Als de TloKB nu of op termijn een rol voor je ziet, neemt een medewerker contact met je op. Gebruik voor een open sollicitatie het contactformulier of mail de TloKB direct.

Selectieprocedure

De selectieprocedure van de TloKB bestaat standaard uit twee gesprekken en een arbeidsvoorwaardengesprek.