Save the date: 11 oktober 2022 voor het TloKB-congres Kwaliteitsborging bouw

Voor wie: partijen die uitvoering geven aan bouwkwaliteit, bevoegd gezag en bouw- en woningtoezicht.

Congres kwaliteitsborging bouw

Wanneer: 11 oktober 2022
Waar: Fort Altena - Tol 8 4251 PX te Werkendam
Tijd: 13:00 - 16:45 uur. Vanaf 12:00 bent u welkom voor de inlooplunch.

Vanaf 1 januari 2023 werken we in Nederland met een nieuw stelsel van toezicht op de bouw. Het betekent ook dat de Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw nu volop aan de slag is, om samen met alle betrokken partijen goed vorm te geven aan nieuwe taken en samenwerking voor de kwaliteitsborging in de bouw.

De TloKB nodigt u van harte uit voor het congres Kwaliteitsborging bouw. Het congres gaat over het nieuwe kwaliteitsborgingssysteem in de bouw. Wat betekent het nieuwe systeem voor u als kwaliteitsborger, aannemer, instrumentbouwer en -aanbieder? Wat zijn de veranderingen, wat zijn de voordelen en welke nieuwe samenwerkingen gaat u aan? Wat zal de betrokkenheid zijn van de TloKB bij het CO-stelsel? Deze vragen en nog veel meer komen aan bod zodat u helemaal klaar bent voor de invoering van het nieuwe stelsel in 2023. We zien ernaar uit u te verwelkomen.

Noteer de datum vast in uw agenda en meld u hier aan. In aanloop naar het congres ontvang u verdere inhoudelijke en praktische informatie.